joi, 29 octombrie 2009

CE FAC EU DE HALLOWEEN


EU DE HALLOWEEN NU O SA PETREC CA AMERICANII CU "TRICK OR TREAT" SAU ALTE DE-ASTEA. EU O SA FAC ALTCEVA: PROFA DE ENGLEZA ZICE CA TREBUIE SA NE FAMILIARIZAM CU TRADITIILE AMERICANILOR ASTIA SI NE DA VOIE SA NE COSTUMAM. FAZA NASPA E CA NE COSTUMAM DOAR O ORA (ORA DE ENGLEZA) SI APOI VOM MERGE CU COSTUMELE NOASTRE DIN CLASA IN CLASA CA SA NE LAUDAM CU ELE. BINEINTELES CA VOR FI FACUTE DE PARINTI COSTUMELE ( NOUA NE-AR IESI MAI PUTIN BINE DECAT LOR). PROFA DE ENGLEZA S-A RUGAT DE CEILALTI PROFI SA NE LASE SA STAM COSTUMATI SI LA ORELE LOR. DAR PROFII NU AU CREIER ASA CA NU NE-AU DAT VOIE. AR MERITA SA COLINDAM DACA AM PRIMI BOMBOANE CA IN U.S.A. CICA UNII COLEGIO VOR ADUCE PLACINTA DE DOVLEAC SA MANCAM (AR FI SUPER TARE) DAR CAND MA GANDESC CA "CICA" LA ROMANI INSEAMNA DE FAPT UN "NU" HOTARAT, SPERANTELE MI SE NARUIE. HAPPY HALLOWEEN.

duminică, 11 octombrie 2009

Cate fac parintii mei pentru mine

Am niste parinti super. Ma ajuta la orice imi trebuie si imi dau tot ce imi trebuie. Dar mama spune mereu: "Pentru ca noi facem asta tu trebuie sa ne rasplatesti favorurile". Cand mama imi spune acest lucru e de rau. Tata e cam exagerat de serios, iar cand face glume le face cam nasoale dar macar ma ajuta la mate.
Dupa ce cititi aceste cateva randuri probabil ca veti crede ca parintii mei nu sunt prea super, dar au ei si parti bune pe care nu mi le aduc aminte, deocamdata.

sâmbătă, 10 octombrie 2009

Viata mea

Ma numesc Razvan am 11 ani. Imi plac calculatoarele la nebunie si sunt elev in clasa a V-a.

Nu imi prea place scoala, mai ales profu de biologie. E un enervant si jumatate si imi vine sa nu ma duc la ore cand am cu el. In rest toti profii sunt destul de buni, chiar si diriga.

Dar sa lasam scoala: e prea plictisitoare. Mai bine va spun cam ce fel sunt eu. Ma plictisesc repede, nu imi prea plac zilele de luni pana vineri, dar weekendu-l il ador ca nu merg la scoala. O sa incerc sa scriu pe acest blog saptamanal.