joi, 18 februarie 2010

Colegii mei

A trecut foarte mult timp de cand nu am mai scris ceva. Cand vroiam sa postez ceva, imi aduceam aminte ca nu mai aveam despre ce sa scriu. Dupa ce mi-am batut mintea o gramada am gasit ceva, un subiect cat de cat bun. Acum sa trec la subiect, sa va povesetesca cateceva despre toti. Defapt, nu de toti ar dura prea mult si chiar nu vreau sa scriu de toti (am motivele mele intemeiate).
O sa incep cu Ciu. Cred ca va mai aduceti aminte cate ceva de el din postarea "Prietenii mei" El e cel mai bun prieten al meu din clasa si vorbesc cu el in fiecere ora, pauza, in fine, vorbesc cu el mereu. E amuzant invata bine si sper ca i-au trecut vanataile pe care i le-am facut. Nu cred ca o sa ii treaca, pentru ca in fiecare zi ii fac altele noi. Oricum, le merita.Pentru cei care nu sunt colegi de clasa, porecla Ciu vine de la numele lui de familie, CIUmacenco.
Cosmin e al doilea prieten al meu. Isi ia bataie mereu de la Ciu si uneori de la mine. E amuzant si de fiecare data scorneste o gluma noua.
Dani e prieten bun cu Coamin, cu Ciu mine si putin cu Claudiu. Se enrveaza repede, chiar foarte repede si de fiecare data isi descarca nervii pe Cosmin, in rest e si el amuzant, dar nu il intrece pe Cosmin.
Claudiu, sau dupa porecla Carcel e mic de statura, chiar foarte mic as putea spune pitic de gradina. Face si el glume, rar dar macar le face. De fiecare data cand incearca sa dea in cineva trebuie sa sara ca sa ajunga cu palma pana la cap. Are o calitate foarte mare, nu e paracios si stie sa pastraze un secret, sper.
Robert e seful clasei si se da mare si tare. Face mult tupeu dar are si el o calitate pe nu mi-o aduc aminte chiar acum.
Marian e prieten cu Robert si se pricepe la fotbal, din cate am vazut. E adevarat, face si el tupeu dar macar e amuzant, aproape la fel de amuzant ca si Cosmin.
George e prieten cu Marian si Robert si are aceleasi calitati ca si Marian, dar si aceleasi defacte si e destul de enrvant.
Gheorghe e putin mai gras decat ceilalti dar asta nu conteaza. Se cam baga unde nu trebuie sta nasul si are un cos, cred ca e un cos, pe nas. Bine-nteles ca are si el o calitate,e vorbaret.
Andrei e un bagaret si e chiar enervant. Se baga peste noi cand vorbim si se stramba, e prea copilaros.
Cristi e amuzant, desigur, nu precum Cosmin. E prieten cu Andrei si rad impreuna in fiecare pauza.
Am terminat cu baietii, sa continui cu fetele.
Ana e inteligenta si inventiva si alte de astea. E inalta, defapt foarte inalta, de aceea Cosmin ii zice girafa. E "sora" cu Ciu si cu Cosmin. E prietena foarte buna cu Deea.
Deea e si ea o fata destepta, isteata, se supara destul de usor, e prietenoasa si alte de astea.
Iustina e ... . Mai bine ma opresc aici, nu cred ca ea ar vrea sa stie cat de antipatica e.
Laura e o fata vorbareta dar nu zambeste aproape nciodata. Rar poti scoate un zambet de pe fata ei.
Mai sunt alte fete, chiar destule dar nu prea am ce sa zic despre ele. Macar am sa le mentioanez numele. Andreeea, Bianca, Sabiana, Iulia, Daria, Teo M., Teo N., Roxana si cam atat, cred.
VA rog sa nu va suparati daca nu va convine ce am scris despre voi, sau daca nu am scris de voi, sau daca am uitat sa va mentionez numele.

miercuri, 10 februarie 2010

Bloguri dupa bloguri

De mult nu am mai scris pe blog, dar am remarcat ceva. In ultimul timp am observat ca au aparut bloguri, din senin, precum ciupercile dupa ploaie. Blogurile, au fost toate create de colegii mei de clasa, care au citit blogul meu iar acum si-au facut si ei cate unul. Normal ca nu si-au facut chiar toti bloguri, ar fi fost chiar prea de tot. Mai intai si-a facut blog prietenul meu cel mai bun, Ciu. Pe Ciu il cunoasteti din postarea "Prietnii mei". Desigur, el si-a facut primul un blog pentru ca mi-a citit primul blogul, deci lui i-a aparut mai intai dorinta de a avea si el un blog. Si-a facut blogul ieri, parca. Apoi o fata si-a facut blog, o cheama Iustina. Am citit o singura postare pe blogul ei, pentru ca nu am memorat adresa URL. Am citit prima postare doar pentru ca avea la status blogul. Apoi, ultimul blog l-am facut chiar eu, pentru ca m-a rugat tot o colega de clasa, Deea. Eu i-am facut blogul pentru ca ea mi-a zis ca nu se descurca, asa ca am acceptat. Ma intreb, oare o sa isi faca toata clasa un blog? Oricum , nu ma deranjeaza ca vrea lumea sa isi faca blog, ca e chiar placut sa scrii pe calculator. Daca as fi stiut ca blogul meu trezeste dorinta de a-si face un blog as fi scris la prima postare: ATENTIE! ACEST BLOG PROVOACA DORINTA DE A VA CREA PROPRIUL BLOG! Nu vreau sa ma laud ca blogul meu ar fi mare si tare, pentru ca stiu ca exista si bloguri mai bune si mai reusite decat acesta. Eu am facut ce am putut si ca sa fiu sincer, imi place blogul care l-am facut, desi stiu ca se putea si mai bine si ca mereu e loc de mai bine.

vineri, 5 februarie 2010

Jocul meu preferat

Dupa cum ati observat, nu am mai postat pe acest blog de mult timp. Am avut un motiv intemeiat. M-am jucat pe calculator ca un nebun. Toata ziua atat faceam. Dimineata, somnoros ma schimbam, eram tot somnoros. Apasam pe butonul oval, care se tot misca, din cauza ca eu eram beat de somn si deabea acum imi dau seama de ce imi lua un minut pana nimeream butonul adevarat, pentru ca eu vedeam vreo 20. Se deschide calculatorul iar eu imi spun in gand: :" Acum, trebuie sa ma dezmeticesc si sa joc !!!Juiced!!!." Acum, probabil ca majoritatea va interbati ce mai e si jocul asta. Am sa va explic eu. Este un joc cu masini, grafica 3D, foarte greu de jucat, mai ales la inceput, dar este super. Jocul l-a cumpurat unchiul meu Catalin din franta si mi l-a dat cadou. Mi l-a dat acum un an parca, da nu am reusit sa il instalez. Pana la urma mi-am zis sa mai ncerc o data. si nu stiu cum, ori din cauza ca aveam mai mult experienta in informatica, ori ca am avut noroc, am reusit sa instalez jocul. Pe scurt v-am descris jocul. Scot CD-ul din carcasa lui colorata cu tot felul de masini super smechere de la Beetle (celebrele broscute) pana la cel mai bun Chevrolet. Inchid carcasa care este acum goala si o pun la loc in biblioteca, ca pe un bibelou si introdul CD-ul in baza. Un dublu click pe shortcut-ul jocului si in 10 secunde pe ecran imi apare jocul. Imediat ma bag la o cursa. Cu un kg de noroc am sa castig cursa, dar nu prea cred. Sunt pe primul loc si in fata mea se vede linea de sosire care ma astepta. Daca castigam cursa reuseam sa castig niste bani frumosi (din pacate, erau doar bani virtuali). Asa ca imi spuneam in gand:"MAi repede, mai repede, mai repedeee!!!" Dar deodata o masina intra in mine si ajung cu botul masinii in parapet, cu capota super tare pe care am cumparat-o cu o gramada de gologani, distrusa. Pana la urma reusec sa ies din parapetul cu pricina si ma indrept spre linia de sosire ultimul, cu tot moralul distrus, pentru ca eram atat de aproape sa castig o cursa, dar un idiot mi-a distrus sansa. Aveam si norocul sa castig detasat unele curse, nu foarte des, dar puteam. Stateam cu ochii in calculator la acest joc pana seara, nici pe messenger nu m-ai stateam, doar jucam Juiced. Seara, mama striga: " Mai , Razvane, mai! Da' tie nu ti-e rusine sa stai toata ziua cu o chii in calculator, mai baiaete. Hai! inchide calculatorul mai repede ca sa ma uit la telenovela!"